söndag 7 augusti 2011

Apan känner alla men igen känner apan...

Med alla dessa bröllop, barnfödande och dop och liknande så märker jag tydligt hur jag har en massa bekanta med nära vänner har jag väldigt få. Har lyckats att inte få en enda inbjudan till något av dessa trots att hela facebook är full av dem (ja eller alla mina vänner på facebook gör något dyligt). Det är inte så att jag förväntar mig några heller, men i detta fall påminner bara facebook mig om hur ensam jag egentligen är.

Fullständigt medveten om att det helt och hållet är mitt fel att jag är ensam, inte bara är jag den sämsta på att hålla kontakt, jag är även ganska mycket människa, inte så många som orkar med nån som jag i stora doser. Detta är inte heller något jag gnäller om, jag har inga tankar på att förändra mig och vet att de som finns här hos mig är de som älskar mig för den jag är.

Men till alla där ute som gifter er, skaffar barn och liknande saker, komihåg att jag tänker på er, att jag bara önskar er allt ert bästa. Lycka till i era liv, det är trevligt att se att det går gott för er. Utan facebook hade jag nog inte vetat något om mina bekanta, och det är skönt att människor man bryr sig om mår bra och lever livet.

Visst jag känner mig lite ensam idag, men det är nog mer att min pojke är i fjällen (utan mobil täckning), min bästis mår dåligt så jag kan inte träffa henne och jag har visst fortfarande en hemsk migrän och feber. Så jag stalkar folk på facebook och glädjer mig för deras skull istället. Hoppas ni har en bra dag och att det inte regnar hos er (som det gör här, ytterligare en orsak till att vara lite nere). Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar